Whiskeyordnen + Bozenga | Koncert

03may20:00Whiskeyordnen + Bozenga | Koncert

Event Details

Whiskeyordnen + Bozenga | URBAN 13

To energiske danseorkestre går på scenen samme aften: glæd dig til uptempo funk, afro, balkan og roots i et sandt global groove galore!

Det er 3. maj, venner. <3

---------

x Forsalg: 110 kr. (+gebyr)
x Dørsalg: 135 kr. (+gebyr)

[FIND BILLETTER HER]

x Dato: 03.05.2024
x Døre: 20.00
x Koncert: 21.00 

x Sted: GARAGEN, URBAN 13 (indendørs)

---------

Whiskeyordnen

Whiskeyordnen er et energisk showband, som blander alle de mest smooth dansegenrer i et puslespil af rytmer, toner, farver og tapetklister. 

Musikken bærer et globalt præg af medrivende uptempo funk, afro, balkan og roots, men henter inspiration fra hele det musikalske spektrum. Det er umuligt at stå stille, når frontfiguren har smidt bukserne og svinger rundt på scenen med en løstsiddende præstekåbe.

Whiskeyordnen har gennem de seneste år udviklet sig fra at være et band, der gemte sig i deres forældres kældre, til et band, der er populært for deres unikke liveoptrædener med luksuriøse og
pompøse sceneshows, fyldt til randen med messing og saz!

---------

Bozenga 

Bozenga er lyden af en ungdom i en lille storby, opvæksten i en online verden af mangfoldig musikinspiration, og lysten til at indånde og omsætte inspirationen til et danseorkester. 

Bozenga er Global Groove Galore, et stort orkester med globalt inspireret repertoire og kæmpe groove, til de danseglade, de nysgerrige og eventyrlystne. Bozenga er et 10-personers global groove-orienteret danseorkester med base i København. 

Live karakteriseres bandet som en mur af funky blæsere på en base af perkussionstungt guitar-groove og uforlignelig sanger med både dybde og kæmp energi. Bozenga er leveringsdygtigt i en stor og energisk orkesterlyd, som målretter sig mod det danselystne publikum, der savner at slå hjernen fra og lade fødderne sætte dagsordenen.

more

Time

(Friday) 20:00

Location

Kulturhuset Garagen

Under Bispeengbuen Bispeengen 20

Organizer

URBAN 13

velkommen@urban13.dk Under Bispeengbuen

Learn More