Året der gik 2023

Godt nytår!

2023 er slut, og det har været et spændende år for URBAN 13!

GARAGEN har huset over hundrede koncerter, quizzer, filmvisninger og meget mere endnu.

Derudover er community’et under Buen blevet beriget med mange nye spændende mennesker og projekter, som vi glæder os ualmindeligt meget til at introducere for jer.

 For at fejre slutningen af 2023 og begyndelsen på det nye år, vi står på tærkslen til, har vi besluttet os for lige at stoppe op og reflektere over alt det gode, der er sket under Buen i løbet af det år, som er gået. I den forbindelse vil vi gerne dele nogle af vores højdepunkter fra det forgange år.

Communitiet modtog i februar Finn Nørgaard-prisen fra Finn Nørgaard Foreningen, hvilket vi stadig tænker tilbage på som en stor dag, med store smil og en tale for en fyldt Landstingssal… og Justitsministeren!

Derudover gik URBAN 13 sammen med Villa Kultur , Frontløberne , Institut for (X)Filmhus Fyn  og Tuborgfondet om at skabe Kulturens Selvstændige, med et fælles mål om at styrke unge menneskers muligheder for et godt arbejdsliv inden for kulturbranchen. 

2023 blev også året hvor URBAN 13 fyldte 4 år (som vi selvfølgelig fejrede med manér) hvilket samtidig betød, at vi havde fuldført den allerførste kontrakt, der blev underskrevet om området under Bispeengbuen mellem Frederiksberg Kommune, Københavns Kommune, Staten og URBAN 13! 

Samarbejdspartnere, og folk med gode idéer, har (også i 2023) brugt byrummet på måder, vi slet ikke selv har kunnet forestille os og skabt forrygende events! Heriblandt kan nævnes Ungdomsbureauet m. Ungdommens Folkemøde NORD, Maryfonden, Back To Future Sounds m. Brooklyn, Bas Under Buen, Carpark Festival med flere.

2024 kommer blandt andet til at byde på flere udvidelser. Lige om lidt sætter vi hegn omkring udvidelsen af stedets streetsportsområde, som bygges i samarbejde med Street Under Buen, Pannahouse, BørneBasketFonden, Streetball København og Street Society.

Og så kan vi også snart løfte sløret for andre nye spændende projekter (og nye containere!!) under Buen. <3

 Tak for et skønt år til alle gæster, samarbejdspartnere, community og venner af huset. Og skåål!

 

Vi ses i 2024.