VÆKSTHUSET

VÆKSTHUSET kan bruges som mødelokale, away-day lokation og fredagsbarvenue eller til bogrelease, fernisering, talks og meget andet. Det er jeres fantasi, der sætter grænsen.

Hvis I leder efter det rette sted til at holde jeres arrangement, er det lille træhus med de store vinduer et sted med hyggelige, urbane og unikke rammer, som tilbyder et afbræk fra dagligdagen.

VÆKSTHUSET ligger sammen med resten af URBAN 13 under Bispeengebuen på grænsen mellem Frederiksberg og København. Stedet ånder af liv, kreativitet og er i konstant udvikling, så det er det perfekte sted til eksempelvis udviklingsmøder eller brainstorms i stimulerende rammer.

VÆKSTHUSET er 35 stort har plads til 25 personer. Når vejret er til det, er der også mulighed for at bruge den tilhørende solrige terrasse.

Derudover har VÆKSTHUSET basis-lyd og projektor/lærred, og der er mulighed for at få serveret forplejning. Hvis der er behov for servering af mad og/eller drikkevarer i større omfang, kan det  arrangeres med områdets andre faciliteter. 

Skriv til os hvis dit næste arrangement, workshop eller brainstorm session skal foregå i inspirerende rammer under Bispeengbuen.

Ellers kan du følge med i det øvrige liv og udviklingen af området under Buen på facebook eller instagram.

Er du nysgerrig på URBAN 13’s koncerter og andre arrangementer, kan du holde øje med eventkalenderen.

vaeksthus ikon

Størrelse

Isoleret bygning
35 m²

wifi ikon

Wifi

Hurtig wifi-forbindelse

Kapacitet

25 siddende indendørs

Forplejning

Vand, kaffe og te er tilgæneligt.

teknik ikon

Teknik

Væksthuset har egen projektor og højtaler.

skyer og sol ikon

Udendørsområde

Væksthuset har egen teresse. Tages udendørsområdet i brug, er kapaciteten langt højere.

Tilgængelighed

Egen musik

Køkken

Egen mad

Alkoholservering

Mad fra venue (mod aftale)

Spil