URBAN 13s
COMMUNITY

Buen & Engen

Alix Feldman

Kate Lines

Filmklubben Nizhe Avtostrady

FILMKLUBBEN har holdt til på GARAGEN, lige så længe bygningen har stået.  Hver onsdag, forvandler gruppen af filmelskere koncertrummet til en vaskeægte biograf og viser nogle af de allerbedste (og til tider sjældne) film fra rundt om i verden. FILMKLUBBEN hinter kun om dagens film, så bered dig på at blive både overrasket, begejstret, provokeret og beriget.

FILMKLUBBEN ønsker at invitere både dansksprogede og engelsksprogede byboere med, så filmvisningernes undertekster er altid på engelsk, ligesom FILMKLUBBEN indledende vil give en kort engelsksproget introduktion. Som standard slår vi dørene op kl. 19.00 og sætter filmen i gang kl. 19.30. Køb en øl/vand eller popcorn i baren og sæt dig til rette i sædet.

Filmklubben Nizhe Atvostrady

Copenhagen Panna House

Copenhagen Panna House og DFFC er internationalt anerkendte som front-runners for den eksploderende gadefodbold- og freestylefodbold-kultur. Igennem 6 års gratis træninger, digital tilstedeværelse og socialt arbejde har vi opbygget et community i København og omegn med nogle af verdens bedste spillere og talenter indenfor sporten. Det stærke fællesskab udgør fundamentet, hvorfra der skabes en (street)-kultur for engagement, udtrykkelse og frivillighed.

Kristoffer Liicht

Jacob Corneliusen

Suell Osmani

Amin Benmoumou

Pop’s Diner

Pop’s Diner bor på URBAN 13 og serverer måske byens allerbedste burgere. Der er lidt til enhver smag, vegansk, vegetarisk, kylling og den med oksekød. Kom ned og smag!

Pops diner

Pops Diner
info@popsdiner.dk https://www.popsdiner.dk

Foreningen Carpark

I Foreningen Carpark tror vi på, at kultur kan gøre en forskel og bringe mennesker tættere sammen.
Derfor vil vi give byrummet nye betydninger og gøre områder, som Bispeengbuen på Frederiksberg, til steder, hvor det giver mening at være og opholde sig.

Bag Foreningen Carpark Festival står et hold drevet af lokale og frivillige kræfter. Foreningen driver bl.a. Hovedstadsområdets hyggeligste festival, Carpark Festival, der, foruden at være gratis og non-profit, ønsker at udforske den danske musik-undergrund og sætte mødet mellem deltagerne på dagsordenen.

carparkfestival.dk

Bispeengen 20F, 2000 Frederiksberg, Denmark
bestyrelse@carparkfestival.dk

Streetball København

Streetball København blev dannet i 2018 som en folkeoplysende forening i Københavns Kommune. Formålet med foreningen er at organisere massen af spillere på gaden og dels forbedre forholdene på de københavnske baner og dels at skabe en social ramme hvor børn, unge og voksne kan mødes om streetbasket gennem turneringer for alle aldersgrupper, og camps for børnene og de unge.

streetballkbh.dk

Bispeengen 20B, 2000 Frederiksberg, Denmark
streetballkbh@gmail.com

Street Society

Street Society (New Generation) er en non-profit organisation, der blev etableret i 2014. Foreningen er stiftet af tre iværksættere, som i mange år primært har arbejdet med børn og unge i belastede områder i København. Social innovation er et af Street Societys omdrejningspunkter, da vi ønsker at skabe nye løsninger som imødekommer sociale behov. Vi uddanner derfor lokale rollemodeller fra boligområderne, som vi arbejder med, som Street Coaches i samarbejde med Københavns Kommune og andre relevante aktører. Derved fungerer vores rollemodeller, som et bindeled mellem de unge og Street Society.

streetsociety.dk

Hovmestervej 17, 2400 København NV, Denmark

+45 31 14 14 20
info@streetsociety.dk

Reda M’Barek

Valli Batigol

Kareem Ahmed

Co-Founder

Trine Juul Rasmussen

URBAN 13

URBAN 13 er en socialøkonomisk containerby, der på én gang vil støtte vækstlaget i Hovedstaden med tilgængelige rammer og søge at skabe lokale fællesskaber for at gøre en positiv forskel i lokalområdet.
URBAN 13 skal være en rugekasse for “de små med de store idéer”. Allerede nu, er flere start-ups og initiativer flyttet ind, og hver især sætter de deres aftryk på det tidligere så omdiskuterede sted i Hovedstaden. Her er både kulturfolk, byudviklere, gadeidrætsforeninger, specialestuderende, designere – og snart bliver vi endnu flere.

Lige nu, er rammerne for de fleste af vores arrangementer Garagen – et kulturhus, der både kan agere spillested, biograf og folkehus. URBAN 13 har dog også et kontorfællesskab med iværksættere af forskellig baggrund, og i 2020 kommer der både et gadeidrætsmiljø og flere containere til byen. Håbet er, at sidstnævnte vil kunne huse madaktører, værksteder eller små butikker..

urban13.dk

Bispeengen 20F, 2000 Frederiksberg, Denmark
Man-Fre | 09.00-17.00

velkommen@urban13.dk

Alexander Stevns Jensen

Sekretariatschef
alexander@urban13.dk

Benjamin Randbøll

Daglig leder, Garagen
benjamin@urban13.dk

Emilie Bichel

Digital designer
emilie@urban13.dk

Jacob Nyby

Produktionsleder
jacob@urban13.dk

Bow Tie Productions

Bow Tie Productions er et kreativt videoproduktionsselskab med rødder fra den danske tv-branche. Vi producerer video, der hjælper virksomheder med at komme ud med deres budskab på en stilren, autentisk og professionel facon. Bow Tie Productions er resultatet af to gode venners drøm om at gøre tingene sammen og i fællesskab føre egne visioner og idéer ud i livet. Her har vi skabt os selv rammerne og muligheden for at være med hele vejen i produktionsprocessen – lige fra den kreative start til den sidste finish, inden produktionen afleveres til kunden. Og det er netop den proces, vi brænder allermest for.

bow tie logo
bowtiecph.tv

Bispeengen 20F, 2000 Frederiksberg, Denmark

Morten Lech Pedersen

David Michael Jensen

Andreas Palsgård

Andreas Palsgård er Web- & Marketingkonsulent og servicerer virksomheder i alle brancher, der har brug for digital assistance og forretningsudvikling. Andreas trækker på sine mangeårige erfaringer med e-handel og digital marketing og hjælper i dag sine klienter med at skabe en stærk tilstedeværelse online. Han hjælper med at opnå specifikke forretningsmål på baggrund af datadreven indsigt og tilbyder bl.a. assistance med SEO, tracking, webdesign, konverteringsoptimering og online annoncering.

Andreas Palsgaard

Ditte Angelo

My name is Ditte Angelo and I am a creative swiss knife. I see every detail, I can work with any material, on any possible canvas and I notice all the patterns. I am a creative to the bone and I will conceptualize literally anything you let me touch. DMJX in Copenhagen schooled me in creative communication and introduced me to my good friend – the Adobe package. If you find my portfolio confusing – I get it. I am always finding new ways to express myself and what you see here, is only a selection of what I have created. When I have done the same thing a couple of times, I will flip and turn it to find new ways to keep myself from getting bored. Therefore – it is never boring with me.

De sceneste

De Sceneste er en forening, som er stiftet i år 2017, med det formål at udvikle og facilitere kunstneriske projekter. Foreningen medvirker desuden til at skabe et større netværk for ungebaserede kunstneriske initiativer, samt idéudvikle og vidensdele på tværs af initiativerne. Siden 2021 har vi udbudt uddannelsesforløbet de sceneste 2.0, 3.0, som vil skabe et bindeled mellem unge kulturskabere og det professionelle kulturmiljø. 4.0 bliver på URBAN 13 under Bispeengbuen.

Blu Perspective Management 

Viljar, bag Perspectivte Management, arbejder med primært norske musikartister, heriblandt BEHARIE, brenn., Combos og Rick Grove.

Blu Perspective Management
viljar@bluperspectivemgmt.com

Fuldt Hus

Fuldt Hus er en almenvelgørende forening. Vores medlemmer er kulturudbydere, der ønsker at tage et socialt ansvar ved at donere ikke-solgte billetter til borgere i en udsat position via velgørende organisationer.

ODER / UNO

ODER / UNO er et gør-det-selv værksted i København, hvor alle er velkommen til at komme og bygge, et sted hvor man kan få stillet sin bygge og kreations trang i hyggeligt lag. Et sted hvor der er rum til sparring og gode grin, og et sted med en bæredygtig base, så du får et grønnere afsæt for dit byggeri.

Hos ODER / UNO ved man aldrig præcist, hvad materialebanken byder på, men du kan både arbejde med tekstiler, træ, papir, plast, skind og jern. Værkstedet har alt hvad du behøver for at bearbejde dit valg af materiale – om det er en symaskine, en rundsav, en hammer eller en saks.