URBAN 13s
COMMUNITY

AIM-byliv

AIM-byliv arbejder indenfor byudvikling og social bæredygtighed, hvor mennesker trives bedst. At skabe social arkitektur er  en af virksomhedens grundprincipper, hvor mental sundhed, fællesskaber, udsatte unge og feministisk byplanlægning sættes på dagsorden.

AIM-bylivs ambition er at skabe social forandring og lokal forankring af projekter: Projektet starter altid med at få en forståelse for konteksten, brugernes behov og sætter fokus på et tværsfagligt samarbejde på kryds og tværs. Virksomheden bruger som aktive værktøj proces- og byrumsudvikling, brugerinddragelse, samskabelsesprocesser og projektudvikling.

Bag AIM-byliv står Asal Mohtashami, som stifter af virksomheden og er arkitekt MAA/byudvikler. Igennem hendes multikulturelle baggrund og ophold i fem forskellige lande, har Asal udviklet en fascination for mennesker og deres forskelligheder. Denne indvirker også AIM-byliv, som udvikler projekter i øjenhøjde og har brugere og deres behov i fokus.

Asal Mohtashami

Arkitekt MAA
asal@aim-byliv.dk

+45 28 14 68 09

Buen & Engen

Filmklubben Nizhe Avtostrady

Copenhagen Panna House

Copenhagen Panna House og DFFC er internationalt anerkendte som front-runners for den eksploderende gadefodbold- og freestylefodbold-kultur. Igennem 6 års gratis træninger, digital tilstedeværelse og socialt arbejde har vi opbygget et community i København og omegn med nogle af verdens bedste spillere og talenter indenfor sporten. Det stærke fællesskab udgør fundamentet, hvorfra der skabes en (street)-kultur for engagement, udtrykkelse og frivillighed.

Kristoffer Liicht

Jacob Corneliusen

Suell Osmani

Amin Benmoumou

COurban

COurban arbejder for en demokratisk og bæredygtig by- og stedsudvikling. Med mennesket i centrum, arbejder vi for, at det fysiske miljø bygges op omkring menneskelige behov som livskvalitet, sundhed og trivsel. Vi bruger vores indsigt fra samfundsvidenskab og urban design til at skræddersy borgerinddragelsesprocesser, der bygger bro mellem civilsamfund og private/offentlige aktører.

Bettina Werner

Ethnographer,
Daglig leder
bettina@courban.co

Michela Nota

Landscape architect
michela@courban.co

Hilde Evensmo

Human geographer,
hilde@courban.co

Amalie Gammelgaard

Student worker
amalie@courban.co

Pop’s Diner

Foreningen Carpark

I Foreningen Carpark tror vi på, at kultur kan gøre en forskel og bringe mennesker tættere sammen.
Derfor vil vi give byrummet nye betydninger og gøre områder, som Bispeengbuen på Frederiksberg, til steder, hvor det giver mening at være og opholde sig.

Bag Foreningen Carpark Festival står et hold drevet af lokale og frivillige kræfter. Foreningen driver bl.a. Hovedstadsområdets hyggeligste festival, Carpark Festival, der, foruden at være gratis og non-profit, ønsker at udforske den danske musik-undergrund og sætte mødet mellem deltagerne på dagsordenen.

carparkfestival.dk

Bispeengen 20F, 2000 Frederiksberg, Denmark
bestyrelse@carparkfestival.dk

HEJ Arkitekter

HEJ Arkitekter focuses on building renovation and transformation as a driver to the social and environmental sustainable transition. We re-activate the potential of our built surroundings to address the communities’ identity while respecting the natural environment. The process of project development is focused on participatory design methods, and traditional techniques and local materials are prioritized when developing solutions.

hej-arkitekter.com

Bispeengen 20F, 2000 Frederiksberg, Denmark

+45 52166179
ph@hej-arkitekter.com

Philipp Hesse

Arkitekt Maa, Ing.
ph@hej-arkitekter.com

Epilog

Epilog er et lille videoproduktionsselskab, der har kort fra tanke til handling. Vi skaber iøjnefaldende og spændende visuelt content for virksomheder og organisationer.

epilog_logo
epilogfilm.dk

 

 

Bispeengen 20F, 2000 Frederiksberg, Denmark

 

kontakt@epilogfilm.dk

Emil Lukas Bo Jørgensen

Tjalfe Villads Holmquist

Streetball København

Streetball København blev dannet i 2018 som en folkeoplysende forening i Københavns Kommune. Formålet med foreningen er at organisere massen af spillere på gaden og dels forbedre forholdene på de københavnske baner og dels at skabe en social ramme hvor børn, unge og voksne kan mødes om streetbasket gennem turneringer for alle aldersgrupper, og camps for børnene og de unge.

streetballkbh.dk

Bispeengen 20B, 2000 Frederiksberg, Denmark
streetballkbh@gmail.com

Street Society

Street Society (New Generation) er en non-profit organisation, der blev etableret i 2014. Foreningen er stiftet af tre iværksættere, som i mange år primært har arbejdet med børn og unge i belastede områder i København. Social innovation er et af Street Societys omdrejningspunkter, da vi ønsker at skabe nye løsninger som imødekommer sociale behov. Vi uddanner derfor lokale rollemodeller fra boligområderne, som vi arbejder med, som Street Coaches i samarbejde med Københavns Kommune og andre relevante aktører. Derved fungerer vores rollemodeller, som et bindeled mellem de unge og Street Society.

streetsociety.dk

Hovmestervej 17, 2400 København NV, Denmark

+45 31 14 14 20
info@streetsociety.dk

Reda M’Barek

Valli Batigol

Kareem Ahmed

Co-Founder

Trine Juul Rasmussen

UpSmarting

UpSmarting makes the “stupid” assets smart and lowers the entry-barrier for industrial IoT. We provide cloud connectivity for legacy machines using UpSmarting’s plug-and-play solution. We enable remote monitoring of machine performance, providing vital insight for cutting maintenance costs and extending lifetime. The solution is sold as a subscription, including all software and hardware necessary. Our main market is the railway industry which relies on legacy locomotives.

URBAN 13

URBAN 13 er en socialøkonomisk containerby, der på én gang vil støtte vækstlaget i Hovedstaden med tilgængelige rammer og søge at skabe lokale fællesskaber for at gøre en positiv forskel i lokalområdet.
URBAN 13 skal være en rugekasse for “de små med de store idéer”. Allerede nu, er flere start-ups og initiativer flyttet ind, og hver især sætter de deres aftryk på det tidligere så omdiskuterede sted i Hovedstaden. Her er både kulturfolk, byudviklere, gadeidrætsforeninger, specialestuderende, designere – og snart bliver vi endnu flere.

Lige nu, er rammerne for de fleste af vores arrangementer Garagen – et kulturhus, der både kan agere spillested, biograf og folkehus. URBAN 13 har dog også et kontorfællesskab med iværksættere af forskellig baggrund, og i 2020 kommer der både et gadeidrætsmiljø og flere containere til byen. Håbet er, at sidstnævnte vil kunne huse madaktører, værksteder eller små butikker..

urban13.dk

Bispeengen 20F, 2000 Frederiksberg, Denmark
Man-Fre | 09.00-17.00

velkommen@urban13.dk

Alexander Stevns Jensen

Sekretariatschef
alexander@urban13.dk

Benjamin Randbøll

Daglig leder, Garagen
benjamin@urban13.dk

Michael Kistrup

Bestyrelsesmedlem
bestyrelse@urban13.dk

Anas Kababo

Bestyrelsesformand
anas@urban13.dk

Luka Frey

Graphical lead
heyluka@posteo.de

Steven Vildgaard Hansen

Bestyrelsesmedlem
bestyrelse@urban13.dk

Victor Aalund-Urban Consulting

Et levende byliv, er en eksklusiv kvalitet, som ikke nødvendigvis er en selvfølge. Derfor arbejder Victor Aalund-Urban Consulting koncentreret med aktivering af byrum samt skabelse og design af omgivelser, der fordrer til kvalitetsbevist liv mellem husene.

Victor Aalund-Urban Consulting benytter i stor grad samskabelse som strategisk værktøj til at skabe lokal identitet, medejeskab og forankring. Det indebærer et indgribende arbejde med et bredt spektrum af aktørinddragelse og stedsanalyse, der giver forståelse for, hvordan inddragelsen bedst muligt implementeres i et projekt med mest mulig udbytte. En proces, som både giver udbytte i udviklingen af nye byrum og bylivsaktivering.

victoraalund.dk

Bispeengen 20F, 2000 Frederiksberg, Denmark
+45 2124 5735

kontakt@victoraalund.dk

Victor Aaalund

Landskabsarkitekt og bygningsdesign-ingeniør
kontakt@victoraalund
.dk

Bow Tie Productions

Bow Tie Productions er et kreativt videoproduktionsselskab med rødder fra den danske tv-branche. Vi producerer video, der hjælper virksomheder med at komme ud med deres budskab på en stilren, autentisk og professionel facon. Bow Tie Productions er resultatet af to gode venners drøm om at gøre tingene sammen og i fællesskab føre egne visioner og idéer ud i livet. Her har vi skabt os selv rammerne og muligheden for at være med hele vejen i produktionsprocessen – lige fra den kreative start til den sidste finish, inden produktionen afleveres til kunden. Og det er netop den proces, vi brænder allermest for.

bow tie logo
bowtiecph.tv

Bispeengen 20F, 2000 Frederiksberg, Denmark

Morten Lech Pedersen

David Michael Jensen

Har du brug for en kontorplads?

X