GARAGEN

GARAGEN er URBAN 13’s eget kulturhus, der fungerer som spillested, men også som biograf, teater og medborgerhus. Indenfor er der højt til loftet, og ambitionerne er lige så store. GARAGEN skal nemlig fungere som et mulighedsrum, hvor nye initiativer prøves af, og hvor samarbejder vil kunne opstå på tværs af genrer, kulturmiljøer og talent.

GARAGEN er sammenlagt 229 m² stor og 5,3 meter høj. Indeni er der placeret 4 skibscontainere til hhv. køkken, backstage, bar og lager. Scenen er bygget af fleksible scenepodier, men vil som standard have en størrelse på 6 x 4 meter.

Udover en alm. indgangsdør er kulturhuset udstyret med en ægte elektrisk garageport, 6 meter bred og 3,5 meter høj. Porten gør det muligt at åbne rummet helt op, så man kan udvide fx en koncertkapacitet fra 150 personer til 3-400 personer.

Størrelse

Isoleret bygning
229 m² (ca. 150 m² på gulvet)

Produktion

Professionel lyd- og lysproduktion

Kapacitet

Lukkede døre: 149 personer
Åben port: 300 og op

Indhold

Køkken, backstage,
bar, lager

Scene

24 m² podier

Pris

Send os en mail (velkommen@urban13.dk) med en kort beskrivelse af arrangement, virksomhed/forening og en dato.

Åbne og lukkede arrangementer

Når portene er åbne, kan pladsen foran kulturhuset tages i brug. Det gør det bl.a. muligt at afholde større fredags- og lørdagskoncerter, men også at vise eksempelvis Fodbold-VM på storskærm om sommeren eller invitere til catwalk under modeugen.

GARAGEN fungerer også i lukket tilstand. Dette giver mulighed for mere intime oplevelsesrammer og mange forskellige typer af arrangementer. Året rundt.

Er du interresseret i hvilke koncerter og arrangementer der foregår i GARAGEN i øjeblikket kan du holde øje med Eventkalenderen. Du kan også holde dig opdateret helt automatisk ved at følge GARAGENs Instagram eller URBAN 13’s.