Praktikant til URBAN 13’s eventteam!

praktikant

Har du erfaring med projektledelse, koordinering eller eventproduktion? Og ønsker du at få foden inden for den kreative branche, et sted hvor der er plads til dig og dine inputs? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

URBAN 13 er en socialøkonomisk virksomhed, der siden sommeren 2019 har afviklet koncerter, festivaler, filmvisninger, teater, talks, quizaftener, fester og meget andet under Bispeengbuen. Herudover har vi udviklet det fysiske område under Buen, så det udover at huse spillestedet Garagen også har fået kontorfællesskab, gadeidrætsbaner, upcyclings-værksted, kunstkollektiv, burgerrestaurant og meget mere.

Om praktikken

Som praktikant i URBAN 13 bliver du en del af et ambitiøst kreativt hold med fokus på udvikling og drift af kulturevents. Du vil få medindflydelse og ansvar fra start, ligesom du vil få gode muligheder for sparring og udvikling af dine kompetencer som kulturskaber. De primære arbejdsopgaver under praktikopholdet vil være:

  • Udvikling af URBAN 13s event-profil fx ved at undersøge og finde på nye koncepter
  • Booking af eksterne arrangementer som fx koncerter, talks og konferencer
  • Afvikling og koordinering af events
  • Evaluering af events og aktiviteter
  • Praktiske opgaver ifm. daglig drift af spillested

Du vil i det daglige have et tæt samarbejde med stifter og direktør Benjamin Randbøll og produktionsleder Jacob Nyby.

Dine kompetencer

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse inden for event, kultur, projektledelse eller oplevelsesøkonomi. Du har lyst til at drive og udvikle egne projekter, og har gerne kendskab til det kreative miljø.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • har erfaring fra eksempelvis koncertsteder, kulturhuse el. lign.
  • er engageret, kreativ og interesseret i at lære om eventproduktion
  • er struktureret og kan overholde deadlines
  • har lyst til samarbejde og være en del af det sociale miljø på kontorfællesskabet

Ansættelsesforhold

Praktikforløbet er ulønnet med forventet opstart august/september 2024. Praktikken er som udgangspunkt 3-5 måneder, evt. med mulighed for ansættelse som studentermedhjælper eller afvikler efterfølgende.

Du vil have plads på vores kontor under Bispeengbuen mellem Nørrebro og Frederiksberg.

Praktikken er som udgangspunkt 30-35 timer, men vi er selvfølgelig fleksible ift. studie, eksaminer og evt. ferie.

Som praktikant i URBAN 13 vil du i perioden få gratis adgang til koncerter og events i spillestedet Garagen.

 

Er du interesseret?

Så send os en ganske kort ansøgning på max 1 side, hvor du fortæller lidt om din motivation og dine erfaringer fra tidligere. Vedlæg også CV og studiebevis.

Send din ansøgning til benjamin@urban13.dk senest søndag d. 19. maj 2024. Vi forventer at holde løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Benjamin Randbøll på benjamin@urban13.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.