Tigeroak + support: Ditte Alexandra | Koncert

15dec20:00Tigeroak + support: Ditte Alexandra | Koncert

Event Details


Tigeroak henter inspiration blandt Londons undergrundsjazz og hiphop, som blandet med nordiske indflydelser, bidrager til deres nuancerede lydpalette. 

---------

x Forsalg: 100 kr. (+gebyr)

[FÅ BILLETTER HER]

x Dato: 15.12.2023
x Døre: 20.00
x Sted: GARAGEN, URBAN 13 (indendørs)

---------

Tigeroak

Den danske neosoul-duo Tigeroak består af Laurits Steen Møberg, elektronisk musiker, producer og guitarist, og Anna Prinds, vokalist og lyrisk komponist. 

Tilbage i februar, udkom bandet med deres debutalbum, som blev varmt modtaget. Bl.a. som ugens album på P8, hvor radiovært og DJ Jonas Visti udtalte: 'de her to unge mennesker kan komme til at sætte en dagsorden indenfor den moderne danske jazz og neosoul!' 

Tigeroak blev i 2022 udpeget til Jazz Danmarks Jazzkonkurrence, og har medvirket to gange i DR’s programserie “Sammen - Hver for sig”. I øvrigt blev deres koncert på festivalen 'Jazz and Words' nomineret til en DMA for årets nytænkende koncertoplevelse. 

Duoen har flere gange spillet koncerter i Paris, haft deres første single i A-rotation med over 250 afspilninger i radioen på P8-jazz, og har indspillet musik til deres første album i bl.a. Angel-og Abbey Road Studios i London. 

Vi glæder os til at byde dem velkommen på URBAN 13, lige inden jul!

---------

Support: Ditte Alexandra

Den københavnske DJ Ditte Alexandra, inviterer dig ind i et dystert lydunivers, der gradvist skaber en stemning af foruroligende mørke. 

Når hun med omhyggelig opbygning og skarp udvælgelse tager dig igennem genrer som tribal og organic-house, vil du blive i tvivl om du befinder dig et mystisk sted i det fjerne Østen, eller i en kælder sort som kul.

---------

Arrangementet er støttet af Frederiksberg Kommune og Statens Kunstfond.

more

Time

(Friday) 20:00

Location

Kulturhuset Garagen

Under Bispeengbuen Bispeengen 20

Organizer

URBAN 13

velkommen@urban13.dk Under Bispeengbuen

Learn More