soma + support: Josephine Rued | Koncert

01mar20:00soma + support: Josephine Rued | Koncert

Event Details

soma + support: Josephine Rued | URBAN 13

Siden udgivelsen af sin debutsingle ‘drømmefanger’ i oktober 2022 har soma markeret sig som en af spydspidserne inden for moderne dansksunget R&B. 

Den 1. marts skydes hun vores forårsprogram i gang med en koncert i GARAGEN! 

---------

x Forsalg: 100 kr. (+gebyr)
x Dørsalg: 125 kr. (+gebyr)

[FIND BILLETTER HER]

x Dato: 01.03.2024
x Døre: 20.00
x Koncerter begynder: 20.30 

x Sted: GARAGEN, URBAN 13 (indendørs)

---------

soma

soma er lyden af elektronisk, mørk og indadvendt musik. Med et frit forhold til form komponerer hun med udgangspunkt i mødet mellem tunge cykliske produktioner og en intim, glasklar vokal. 

Lyduniverset er vævende og dystopisk og arbejder ofte med minimalistiske greb.

Anført af sin glasklare lead svæver soma hen over sine produktioner med lige dele intensitet og overskud når hun inviterer lytteren ind i sit inderlige univers. 

Bag soma står Sofie Czajkowska, der siden barnsben har sunget, spillet og skrevet musik. soma startede ved, at Sofie lagde korte snippets ud af sine sange på Instagram. Responsen fra følgere (og fremmede) var overvældende og Sofie indledte kort efter et samarbejde med 100Blaa.

Tidligere har soma arbejdet sammen med producer Eigil Bjørn (BJØRN, UNG-SKAB etc.) på sine to udgivede singler. Hendes kommende EP, animal, er influeret af stor kreativ frihed, arbejdet som sangskriver, producer, komponist og musik og bliver hendes debut som udgivende producer.

---------

Support: Josephine Rued

Josephine Rued har, i samarbejde med Albert Rosen og Carl Askehave, skabt et eksperimenterende lydunivers, hvor ambient soundscapes blander sig med nordisk inspirerede vokaler og tager dig med på en rejse. 

Lad dig forføre af Josephine Rueds varme stemme, når den fylder rummet ud, akkompagneret af Carl Askehaves sfæriske guitar pickings samt Albert Rosens elektroniske lydflader og groovy rytmer. 

Med et øget fokus på det dramatiske udtryk, understøttet af dansere, formår de at skabe et holistisk sceneshow, der adskiller sig fra andre gængse koncertformater. Her inviteres lytteren til at tage del i rejsen og, for en stund, glemme alt om tid og sted. 

---------

Koncerten bliver til med støtte fra Statens Kunstfond og Frederiksberg Kommune.

more

Time

(Friday) 20:00

Location

Kulturhuset Garagen

Under Bispeengbuen Bispeengen 20

Organizer

URBAN 13

velkommen@urban13.dk Under Bispeengbuen

Learn More