SKARNET + The KillerHertz | Koncert

06apr20:00SKARNET + The KillerHertz | Koncert

Event Details

The KillerHertz + SKARNET | URBAN 13 [release]

SKARNET har i den grad vind i sejlene for tiden efter udgivelsen af gruppens andet album ”Fængslet i det fri”i 2023. Festivalaktuelle på bl.a. Jailbreak til august, nomineret til Årets Håb og Årets Håb Live til award-showet Den Hårde Tone og med stærke anmeldelser i ryggen af deres unikke dansksprogede hardrock.

Den 6. april gæster de URBAN 13 sammen med The KillerHertz.

The KillerHertz har siden deres fjerde udgivelse ”Starburst”i slutningen af 2022 turneret i både Østeuropa og Danmark med deres melodiske metal, der trækker på inspiration fra både danske og internationale bands med rødder i 80’erne og 90’erne. 

Forvent en aften med iørefaldende og velspillet hard rock fra begge bands, tilsat poetiske og tankevækkende tekster på både dansk og engelsk!

---------

  • Forsalg: 150 kr. (+gebyr)
  • Dørsalg: 175 kr. (+gebyr) 

[FIND BILLETTER HER]

  • Dato: 06.04.2024
  • Døre: 20.00
  • Koncertstart: 20.30 
  • Sted: GARAGEN, URBAN 13 (indendørs)

---------

SKARNET 

SKARNET er et dansk hardrockband fra hovedstadsområdet med rødder i heavy metal. I 2020 væltede bandet sidelæns ind gennem døren på den danske rockscene, da de udgav debutalbummet ”Vinger til salg”.

Med massevis af tonstunge riffs, lækre dobbeltharmonier fra de to guitarister og fremragende, iørefaldende melodier er det svært at sidde stille til dette hårdtslående svendestykke. Men det er i særdeleshed det dansksprogede og smukke, poetiske tekstunivers om hverdagens Danmark, som leveres sublimt og inderligt af frontmanden Danny Kroghly, der løfter musikken op på et unikt og tårefremkaldende niveau, langt væk fra højtråbende floskler om død, Satan og bajere.

Tilbage i maj 2023 udkom bandets andet album ”Fængslet i det fri”, som viser en ny side af SKARNET. Albummet byder på hårdtslående, melodiske, fængende heavy sange og har allerede modtaget topkarakterer fra flere musikanmeldere. 

Med endnu mere hjerne og endnu mere hjerte formår SKARNET at blæse deres lyttere bagover endnu en gang.

-------------------------

The KillerHertz 

The KillerHertz er hard rock / melodisk metal fra København.

Med 4 udgivelser i ryggen markerer de sig med catchy omkvæd, lækre guitarharmonier, soloer og tunge rytmer og mednærværende teksterderkredser om livet, personlige kriser og brudte forhold.Inspirationerne tæller store navne som Metallica og Megadeth blandet med danske som Dizzy Mizz Lizzy, Volbeat og Pretty Maids.

Starburst og den foregående udgivelser produceret af Nicklas Sonne (soloartist, Defecto mfl, Dansk Melodi Grand Prix-deltager).Bandet har eksisteret siden 2011 og har tidligere udgivet 2 albums produceret af legendariske Flemming Rasmussen.

Den første udgivelse fra 2014 blev nomineret til Gaffa Prisen for årets danske hard rock udgivelse. 

I 2024 tager bandet igen på forårstour til Østeuropa og spiller shows i DK sideløbende med at bandet går i studiet og påbegynder næste udgivelse.

more

Time

(Saturday) 20:00

Location

Kulturhuset Garagen

Under Bispeengbuen Bispeengen 20

Organizer

URBAN 13

velkommen@urban13.dk Under Bispeengbuen

Learn More