Sander Sanchez + Support: Elisa Lama & DJs: KDNC | Koncert [release]

23mar20:00Sander Sanchez + Support: Elisa Lama & DJs: KDNC | Koncert [release]

Event Details

Sander Sanchez + Support: Elisa Lama & DJs: KDNC | URBAN 13 [release]

Sander Sanchez nye EP 'Up on Love' er ude 22. marts og dagen efter inviterer han og hans band på en VILD og SPACEY aften fyldt med holografiske farver, glitter, techno og store sange med masser af dybde. I GARAGEN! 

---------

x Early Bird: 79 kr. (+gebyr)
x Forsalg: 99 kr. (+gebyr)
x Dørsalg: 124 kr. (+gebyr)

FIND BILLETTER HER

x Dato: 23.03.2024
x Døre: 20.00
x Koncerter begynder: 21.00 

x Sted: GARAGEN, URBAN 13 (indendørs)

---------

Sander Sanchez

Sander’s nye EP ”Up on Love” har både den store pop ballade, car-cruise-bangeren, techno-tracket samt den stille og inderlige flyder-sang. Den er en sand refleksion af de sider, der definerer Sander som kunstner den dag i dag. Bliv fortryllet ind i et glitrende og farverigt lydunivers med Sanders nye udgivelser, som er tonet af lyde fra naturen, shimmer-samples samt EDM. 

Sander Sanchez har centreret sin karriere i København - men han har dog sit ophav i Jylland og South Dakota (USA) – hvorfra Sander har sine Native American rødder – hvilket har haft stor indvirkning på hans musikalske udtryk. 

Som Native American powwow-danser, har Sander haft en anden indgangsvinkel til musikken end mange andre i det danske samfund. Den kommer fra et mere spirituelt tonet univers, hvor musikken har handlet mest om hvor meget hjerte og sjæl, du kan mærke den med. 

Sander er farve-narkoman og hans æstetik er meget lys-bøjende, holografisk og ekspressiv. Genremæssigt er Sander legesyg og bevæger sig ubesværet rundt imellem genrer, som Dynamisk Pop, 80’er, Soul, R&B, Hiphop-blues, Ambient og EDM der mødes i et eksplosivt og helstøbt udtryk.

---------

Support: Elisa Lama


Elisa Lama er en spirende artist fra Aarhus, der skriver og synger R'n'B/pop. 

Elisas største musikalske forbilleder er blandt andre Kiana Ledé, H.E.R. og Jhene Aiko, og Elisas udtryk er meget præget af vekslen mellem det hurtige flow inspireret af hiphop og rap, blandet med den klare og lyse vokal, der har hentet mange referencer fra Ariana Grande. 

Historiefortællingen er også en vigtig del af musikken, og Elisa er en transparent sangskriver, der ikke er bange for at dele af sig selv og personlige erfaringer.

---------

Efter koncerten: KDNC

Naiva & Vene er en underjordisk Tech House, DJ-Duo sammensat af to venezuelanske kunstnere og musikproducere med base i København. De tager deres musikalske rødder og indflydelse, ikke kun fra den underjordiske elektroniske musikscene, men også fra de genrer og lyde, der omgav og formede dem, da de voksede op i Sydamerika.

Siden duoens begyndelse i 2021, er det bl.a. lykkedes dem at blive signet på Roger Sanchez's Stealth Records og Sony Music.

more

Time

(Saturday) 20:00

Location

Kulturhuset Garagen

Under Bispeengbuen Bispeengen 20

Organizer

URBAN 13

velkommen@urban13.dk Under Bispeengbuen

Learn More