TERESE + Lars Enggaard | Koncert

05apr20:00TERESE + Lars Enggaard | Koncert

Event Details

TERESE + Lars Enggaard | URBAN 13

To sangsmede, den ene har rod i folk-poppen og den anden beskriver sig selv som Tame Impala, der spiller Albertes sange i Medinas produktioner. <3 

Vi glæder os til at byde velkommen til TERESE og Lars Enggaard d. 5. april. 

---------

x Forsalg: 100 kr. (+gebyr)
x Dørsalg: 125 kr. (+gebyr)

[FIND BILLETTER HER]

x Dato: 05.04.2024
x Døre: 20.00
x Koncert: 20.30 

x Sted: GARAGEN, URBAN 13 (indendørs)

---------

TERESE

TERESE er det danske sprog med Dansesko på. Det er skamløst catchy pop til bløde hjerter og dansende fødder. Det er Tame Impala, der spiller Albertes sange i Medinas produktioner. Det er kinddans under discokuglen og svedende kroppe til privatfesten. Med P4 hittet Du' Sommer, debutpladen Jeg' træls, du' nice og ny musik på vej, er TERESE en kunstner, du skal holde øje med.

TERESE laver umiddelbar dansksproget popmusik med plads til melankoli, håb og tvivl. Fællesskabsånden og kærligheden til den store popsang, som alle kan skråle med på står i front – men også ønsket om at kunne rumme kompleksitet og usikkerhed omkring sit eget selvbillede er vigtigt for musikeren.

---------

Lars Enggaard 

Lars Enggaard, multi-instrumentalist og sangsmed, kredser med sine melodiske tekster om alle de velkendte og samtidig usagte fornemmelser, vi gør os. Med sine både sårbare og lettilgængelige danske tekster, formår Enggaard at tale direkte til os om alt det, livet er fyldt af - som at fascineres af en fremmedes grin og ønske at kende vedkommende, ja faktisk blive vedkommende. 

Lars Enggaard debuterede i 2018 med EP ́en 'Det den måde' og udgav i 2022 hans seneste EP 'Sommeren kom'. Begge EP ́er rummer et poetisk folk-popunivers, der let og elegant flyder sammen med spanske guitarer, lette strygerarrangementer og blæsere, som tilsammen danner et organisk og melodisk univers.

---------

Støttet af Frederiksberg Kommune & Statens Kunstfond

more

Time

(Friday) 20:00

Location

Kulturhuset Garagen

Under Bispeengbuen Bispeengen 20

Organizer

URBAN 13

velkommen@urban13.dk Under Bispeengbuen

Learn More