Street Under Buen genåbner!

by | Mar 5, 2021

Efter at have været corona-lukket i flere måneder, slog Street Under Buen i denne uge dørene op for panna, street basket, fodbold – og masser af fællesskab. Kender du én, der har en gadespiller i maven, så send ham eller hende afsted! Det er gratis, og der er plads til alle niveauer!

Danmarks fedeste Street-område!

‘Street under Buen’ er et samarbejde mellem URBAN 13, CPH Pannahouse, Street Society, DFFC, BørneBasketFonden, Streetball København og DGI Street. Baner og klubhus er designet af brugerne selv, har været i brug siden i sommer og har tiltrukket både nye og mere erfarne spillere til træninger og turneringer, lige siden.

“Be open. Under Buen er vi alle én. Vi har ingen fordomme, og du bliver ikke bedømt ud fra dit niveau.”

— Street Under Buens 10 bud

Aktiviteter

På Street Under Buen kan man både spille fodbold, panna og basket – og lære af nogle af verdens allerbedste spillere. Her ‘bor’ bl.a. Panna-verdensmestrene, Ali ‘Jasseminho’ og Noah Kofi, mens man også kan finde spillere som Sarah Khiali, Anusha Samia, Kristoffer Liicht og Jacob Corneliusen. Kender du dem ikke endnu, kan du prøve at søge på dem på Instagram eller YouTube! Der er åbne træninger – i øjeblikket med de begrænsninger corona giver – på flere af ugens dage. Piger og drenge spiller i udgangspunktet sammen – men der er også rene pigetræninger på søndage. Vi glæder os til at se jer!

Åbne træninger

Panna / Futsal / Freestyle / 3v3 jams: 17.00-20.00 Mandag – Fredag Søndag (pige/kvinde-træning)

Street Under Buens 10 bud

Have respect: Under Buen er respekt for dem som har det.

Be yourself: Under Buen er der plads til at være fri og udtrykke sig selv

Be open: Under Buen er vi alle én. Vi har ingen fordomme, og du bliver ikke bedømt ud fra dit niveau.

Be responsible: Under Buen tager vi ansvar for hinanden og passer på stedet som vores eget hjem.

Represent the culture: Under Buen er vi alle en del af noget større.

Share your knowledge: Under Buen udvikler vi hinanden. Vi lærere fra os på alle måder og glemmer ikke at dele og fortælle om vores drømme.

Involve each other: Under Buen tager vi del og involverer andre i fællesskabet ved at være imødekommende og hjælpsomme.

Spread good vibes: Under Buen er alle følelser velkomne, men vi stræber efter at vise tillid og skabe en god og tryg stemning.

Be honest: Under Buen er vi anerkendende overfor hinanden, men vi kan også tage de rigtige snakke på de rigtige tidspunkter.

There are no limits: Under Buen lærer vi meget mere end bare at spille bold, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

X