Støt Street under Buen

Nu kan du støtte Buens gadeidrætfællesskab, ved at få fingrene i ‘Street under Buen’s support Tee og support Hoodie. 

‘Street under Buen’ er et samarbejde mellem URBAN 13, CPH Pannahouse, Street Society, DFFC, BørneBasketFonden, Streetball København og DGI Street, som har til formål at skabe et mulighedsrum og fællesskab omkring gadeidræt under Bispeengbuen. 

Gennem alt fra panna til streetbasket samles unge på tværs af alder og køn fra forskellige områder om at dyrke fællesskabet i og omkring gadeidræt. Det hele foregår på baner designet af brugerne selv, hvor der afholdes både ugentlige træninger og større turneringer indenfor forskellige sportsgrene. Banerne har bl.a. huset verdensmesterskaberne i panna i 2020, og skal fortsat fungere som platform for forskellige turneringer af både større og mindre format. 

Banerne bliver til daglig benyttet af både nye og mere erfarne spillere, som alle bliver budt velkommen. Der er plads til alle uanset niveau og baggrund, og det er gratis at være med, så det handler bare om at dukke op. 

Hele salget af støttekollektionen, fratrukket omkostninger til produktion, går til ‘Street under Buen’, så hvis du ikke kan vente med at bestille en af de lækre støttetrøjer hjem, foregår det via vores shop.