Garagens sidste koncerter i 2021

Garagen er spillestedet for det danske musikalske vækstlag. Koncerterne i Garagen er derfor det perfekte sted at lære ny musik og nye kunstnere at kende, imens de er i starten af deres rejse mod stjernerne. 

 Som venue med et ben i både København og et på Frederiksberg skal Garagen favne bredt og er derfor platform for en bred vifte af genrer indenfor vækstlagsmusik. Dette vil du også kunne se på programmet for Garagens koncerter, som oftest stikker i øst og vest. 

koncert_garagen

Skal du have det sidste med?

2021 lakker mod enden, men i Garagen er der stadig fuld knald på koncerterne og i resten af december kan du stadig nå at opleve hele tre af slagsen inden årsskiftet. Læs lidt om hvem det er, du kan opleve herunder. 

bjergtaget

4/12: Bjergtaget  | Tiger på spring

“Jeg håber, sangene sætter en masse tanker i gang. Tanker om hvem vi er, og hvad det egentlig er, vi har gang i” –  Stephan C. Krabsen aka. ‘Bjergtaget’

Bjergtaget

Stephan C. Krabsen er manden bag album-aktuelle Bjergtaget og DNA’et i Bjergtaget er sange, der kan holde til at blive klædt af og leveret helt ind til benet eller med fuld besætning, som d. 4. december på URBAN 13, for fuld udblæsning.

Bjergtaget tager publikum på rejse i sit univers med trommer, bas, guitar, keys, synths, vokal og trestemmigt kor og kommer, sammen med publikum, hele følelsesspektret igennem. Gennemskyllet af musik og dansk poesi. Fra top til tå.

Tiger På Spring

Med hjertet hos nyere amerikansk countryrock og med flair for den gode melodi, tager det energiske party-punkband “Tiger På Spring”, det eksperimenternede niveau fra Talking Heads og Cornershop og blander med hooks fra Kings Of Leon. På den måde opnås groovy dronerockpassager, med torden-trommer, Pino Palladino-bas, kreative klangflader, kombineret med

catchy singalong-stykker, giver ‘Tiger På Spring’ på fremadskuende facon, et brølende godt bud på lyden af rock anno 2022.

vaeksthus_process
vaeksthus_process

10/12: Doula | Firs

Doula

Doula har på kort tid udviklet sin lyd til en potent cocktail af hårdtslående trommer og slagkraftige basslines, gennemvædet i atmosfærisk guitar og melodiske synthriffs.

De fleste sange besidder en tryllebindende lunefuldhed, der lægger fundamentet for imposante omkvæd. Det er kløgtigt, morsomt, morbidt og uimodståeligt – alt sammen på samme tid. Ved at kombinere en new wave-nostalgi, der emmer af David Bowie, Gary Numan og Orange Juice, med en mere moderne og post-pandemisk punkmentalitet brugte Doula tiden i lockdown på at fintune deres kommende album ‘Constantly Repeating’.

Firs

Firs er krautet, poetisk og punket, det er euforisk dansabelt og stramt som en spændetrøje, som et virilt ekko af 70’ernes Suicide og 80’ernes CV Jørgensen. Man glider ind og ud af sci-fi-litteratur og bukowski-kynisk kærlighedslyrik – det er intensivt malerisk i deroutens dramaturgi.

Bassen, trommerne og guitaren pumper som en støjende kødmaskine og Mathias Winther Kjeldsens massive vokal insisterer arrogant på at trække os alle ned i en underverden af ængstelighed. En uimodståelig tiltrækning, hvor du ender med at elske det, du foragter.

Simon_Littauer
spring_and_I

10/12: Simon Littaur | Support: Spring & I

Simon Littauer

Simon Littauers musik udforsker grænsefladen mellem den udførende kunstner og det elektroniske instrument.

Han designer sine egne maskiner og systemer med henblik på at udvide ekspressivitetens frirum ved at spille på den elektroniske musiks digitale tangenter med bevægelsessensorer, rytmiske multiplikationer og stokastiske kompositionsteknikker.

Hans lyd er opbyggende, organisk, fragmenteret, og drager inspiration fra elektroniske musik-koryfæer såsom Aphex Twin, Brian Eno og Autechre i et hårdtslående mix mellem techno, breakbeats og electronica.

Soundvenue beskriver hans musik som “den slags, der kan få én til at glemme tid og sted, så universet føles uendeligt stort og ekstremt lille” og kvitterede med fem stjerner efter hans koncert på Roskilde Festival.

Spring & I

Producerne, sangerne og sangskriverne bag Spring & I er en Københavner-baseret elektronisk duo med rødder fra Aalborg, bestående af Ditte Angelo og Marie Friis.

Musikken opstår, når duoen trækker melodiske og harmoniske elementer ind i deres tunge elektroniske univers, hvor de skaber et intenst og fængslende frirum, der sender dit mentale head-space direkte ind på et pakket dansegulv.

Live udfører Spring & I deres musik på MIDI-controllers og pads, og med en stærk attitude og stor sensitivitet, frigør de deres publikum fra deres tanker for i stedet at omsætte dem til høj energi i en befriende symbiose.

Du kan altid se hvilke kommende koncerter (og andre spændende arrangementer), der er på programmet i Garagen i vores eventkalender eller på URBAN 13s facebook-side.