Året der gik under Buen

Januar er overstået. Måneden hvor man traditionelt ser tilbage og evaluerer på det forgangne års bedrifter og begivenheder. 2021 har i den grad også været et begivenhedsrigt år under Buen, så der er en del at se tilbage på. Her er bl.a. blevet tilføjet områdets helt egen burger joint Pops Diner Box, med et forrygende menukort, et nyt hus som skal fungere som samlingspunkt for de lokale fællesskaber og så er der blevet sat farve på tribunerne midt i området som en del af et feministisk byplanlægningsprojekt

tribune med farve

– og nårh ja, så vandt vi også et par priser. Mange gange tak til Frederiksberg Kommune for anerkendelsen af byrummet under Buen og af URBAN 13 som iværksætteri. 

Prisvindere: URBAN 13

I 2022 fortsætter vi med lige så meget på tegnebrættet. Allerede her i Januar måned, er projektet ART LAB 13 blevet igangsat. Projektet skal forvandle byrummet under Buen til en udstillingsplatform med mulighed for udstilling af værker på tværs af medier. Områdets første udstilling er blevet til i samarbejde med Fotoskolen Fatamorgana, hvor efterårsholdets afgangsudstilling i øjeblikket kan opleves i byrummet.

fatamorgana fotoudstilling
Fatamorgana udstilling

Som en del af ART LAB 13, er området også blevet beriget med lysinstallationer på de mange søjler under Buen. Fremadrettet vil det altså være muligt at se den grå beton blive oplyst i forskellige farver, når mørket falder på.

Selvom udvikling er en del af URBAN 13’s DNA, holder vi dog fast i de ting som virker. Derfor vil det selvfølgelig også i 2022 være muligt at opleve koncerter, quizzer, festivaler og filmvisninger i og omkring GARAGEN!